Skip to main content

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla kysyttävää? Hengitä syvään – meillä on vastauksia.

Mitä Breathe Right® nenäteipit ovat?

Breathe Right® nenäteipit ovat joustavia ja jousimaisia teippejä, jotka nostavat ja avaavat nenää/sieraimia hellävaraisesti ja parantavat nenän ilmavirtausta, mikä auttaa hengittämään paremmin. Breathe Right® nenäteipit ovat lääkkeettömiä ja avaavat nenää välittömästi, jolloin nenän tukkoisuus helpottuu heti.

Ovatko Breathe Right® nenäteipit lääkkeettömiä?

Kyllä ovat! Breathe Right® nenäteipit ovat lääkkeetön tapa lievittää nenän tukkoisuutta.

Mistä voin ostaa Breathe Right® nenäteippejä?

Breathe Right® nenäteippejä löytyy hyvin varustetulta suosikkikauppiaaltasi (olipa kyseessä sitten paikallinen apteekki tai ruokakauppa). Etkö löydä Breathe Right® nenäteippejä kaupasta? Pyydä työntekijää auttamaan sinua löytämään ne!

Kuinka Breathe Right® nenäteipit toimivat?

Jokainen Breathe Right® nenäteippi on ainutlaatuisesti suunniteltu joustavilla ja ”jousimaisilla” nauhoilla, jotka kiinnittyvät hellävaraisesti sierainten yläpuolelle. Teipit pyrkivät suoristumaan takaisin alkuperäiseen muotoonsa nostaen varovasti nenän sivuja avaten nenää heti. Helpotusta, jonka myös voit tuntea heti.

Kuinka minun tulee kiinnittää Breathe Right® nenäteippi?

Olemme iloisia, että kysyit! Aloita noudattamalla alla olevia ohjeita.

Puhdista iho
Liima ei tartu kunnolla märkään, rasvaiseen tai kosteutettuun ihoon, joten pese ja kuivaa nenäsi ennen teipin käyttöä.

Koolla on väliä
Oikeasti. Teippejä on erikokoisia ja eri herkkyystasoja, joten on helppo määrittää, mikä teippi sopii sinulle parhaiten.

Asettelu on kaikki kaikessa
Aseta teipin liimapuoli nenäsi levennyksen yläpuolelle.

Hengitä helpommin
Hiero teippiä varovasti kiinnittääksesi sen paikoilleen nenääsi. Hengitä syvään. Aloita hengittämään paremmin nyt.

Poistaminen
Pese kasvosi lämpimällä vedellä 10 sekunnin ajan, nosta teippiä varovasti kummaltakin puolelta ja poista se. Ta‑da!

Mistä tiedän, mikä Breathe Right® nenäteipin koko sopii minulle?

Yleisesti ottaen suosittelemme pientä kokoa lapsille (ja kaikille pienikasvoisille) ja keskikokoista / suurta kokoa aikuisille.

Löydä juuri sopiva teippi

Voinko leikata Breathe Right® nenäteipin kahtia, jotta ne sopivat paremmin?

Et voi. Breathe Right® nenäteipin leikkaaminen pilaa tuotteen toimivuuden/eheyden ja saattaa aiheuttaa sen, että ne eivät toimi yhtä hyvin. Jos etsit pienempää teippiä, suosittelemme valitsemaan teipin pienessä koossa.

Kuka voi hyötyä Breathe Rightista, ja milloin nenäteippiä tulisi käyttää?

Breathe Right® nenäteipin edut – enemmän ilmaa, parempi hengitys – eivät rajoitu kausiluonteisten allergioiden aiheuttamaan nenän tukkoisuuteen tai öiseen nenän tukkoisuuteen. Päinvastoin, Breathe Right® nenäteipit voivat auttaa hengittämään paremmin melkein missä tahansa. Breathe Right® nenäteippi avaa nenän varovasti, jotta ilma virtaa helpommin nenän läpi. Käytätpä niitä yleisen terveyden vuoksi ja hyvinvointiin, rentoutumiseen tai kevyeen liikuntaan, Breathe Right® nenäteipit auttavat hengittämään paremmin missä ja milloin tahansa!

Miten Breathe Right® nenäteipit vaikuttavat nenän tukkoisuuteen?

Nenän tukkoisuus – joko vilustumisesta tai allergioista johtuen – kaventaa jo ennestään pientä nenän hengitystilaa nenässä, mikä vaikeuttaa nenän kautta hengittämistä. Breathe Right® nenäteipit laajentavat sieraimia, auttaen saamaan ilmaa helpommin sisään ja tarjoavat helpotusta, jonka tunnet heti.

Voivatko Breathe Right® nenäteipit auttaa kuorsaukseen?

Kun kärsit nenän tukkoisuudesta, ehdottomasti! Breathe Right® nenäteippien on osoitettu vähentävän välittömästi yöaikaista nenän tukkoisuutta. Breathe Right® nenäteipit saavat nenään lisää ilmaa, tarjoavat helpotusta, jonka tunnet heti, ja auttavat tekemään kuorsauksesta kuin vanhan pahan unen.

Jos epäilet kuorsauksesi olevan oire vakavasta sairaudesta, kuten uniapneasta, ota yhteyttä lääkäriin. Breathe Right® nenäteippiä ei ole tarkoitettu uniapnean hoitoon.

Voivatko Breathe Right® nenäteipit todella auttaa minua nukkumaan?

Kyllä voivat! Helpompi hengittäminen tarkoittaa parempaa unta. Jo vähäiset hengitysvaikeudet voivat johtaa sängyssä pyörimiseen, kääntyilyyn, unen häiriöihin, heräämiseen usein tai heräämiseen väsyneenä. Breathe Right® nenäteipit avaavat nenää, mikä auttaa saamaan ilmaa helpommin.

Miten Breathe Right toimii väliseinän vinoudesta kärsiville?

Miljoonat ihmiset kärsivät nenän väliseinän vinoudesta –  nenän sisällä olevasta vinosta rustosta tai luusta, joka erottaa sieraimet toisistaan. Oireita ovat ilmanvirtauksen tukkeutuminen toisen tai molempien sieraimien kautta, univaikeudet, krooninen nenän tukkoisuus ja äänekäs hengitys tai kuorsaus. Vaikka Breathe Right® nenäteippi ei ole vaihtoehto kirurgiselle korjaukselle, se voi auttaa parantamaan nenän ilmavirtausta, jolloin voi saada ilmaa helpommin. Se voi tarjota helpotusta, jonka voit tuntea heti.

Kuka voi käyttää Breathe Right® nenäteippiä?

Kuka tahansa voi käyttää Breathe Right® nenäteippiä! Breathe Right on turvallinen aikuisille ja lääkkeettöminä pienemmät koot sopivat yli 5-vuotiaille lapsille. Läpinäkyvät / kirkkaat teipit sopivat herkälle iholle. Joten niitä voi käyttää niitä turvallisesti – kuka tahansa, missä tahansa!

Kuka ei voi käyttää Breathe Right® nenäteippiä?

Alle 5-vuotiaiden lasten tai lateksiallergisten ihmisten ei tule käyttää Breathe Right® nenäteippiä. Pakkaus on suljettu luonnonkumilateksillä, joka voi aiheuttaa allergisia reaktioita. Teipit on valmistettu lääketieteellisellä liimalla. Niitä ei saa käyttää haavoille, auringonpolttaneelle, ärtyneelle tai rikkoutuneelle iholle.

Ovatko Breathe Right® nenäteipit turvallisia lapsille?

Kyllä, Breathe Right® nenäteipit ovat turvallisia yli 5-vuotiaille lapsille. Pienen koon suositellaan sopivan parhaiten lapsen kasvoille. Suosittelemme pienten lasten vanhempia auttamaan teipin kiinnittämisessä ja poistamisessa.

Teettekö edelleen Breathe Right® nenäteippiä lapsille?

Vaikka emme valmista Breathe Right® nenäteippiä erityisesti lapsille, pienikokoista teippiämme suositellaan sopimaan parhaiten lasten kasvoille. Breathe Right® nenäteipit ovat turvallisia yli 5-vuotiaille lapsille (tosin suosittelemme pienten lasten vanhempia auttamaan teipin kiinnittämisessä ja poistamisessa). Katso lisätietoja Breathe Right® nenäteipin kiinnittämisestä ja poistamisesta

Miten Clear* Breathe Right® nenäteipit eroavat Original* teipistä?

Breathe Right® kirkas / transparent / sensitive * nenäteippi toimii samalla tavalla kuin Original / beige / Classic* nenäteippi.

Käytetyt materiaalit ovat kuitenkin hieman erilaisia. Original / Tan / Classic -materiaali on huokoisempaa – kun teippi otetaan pakkauksesta ja altistetaan ilmalle, tartuntapinta aktivoituu tahmeaksi, jolloin muodostuu liimamainen koostumus. Clear / Transparent / Sensitive toimii päinvastoin. Materiaali on ei-huokoinen ja estää ilman pääsyn liimamateriaaliin, mikä helpottaa poistamista käytön jälkeen. Joten jos sinulla on kuiva tai herkkä iho, Clear / Transparent / Sensitive teipit ovat luultavasti juuri sopiva valinta sinulle!

* olipa nimike Original, Tan tai Classic, tuotteilla on eri kuvaukset eri maissa, mutta ne ovat kaikki samoja tuotteita

* olipa nimike Clear, Transparent tai Sensitive, tuotteilla on eri kuvaukset eri maissa, mutta ne ovat kaikki samoja tuotteita

Kuinka kauan Breathe Right® nenäteippiä voi käyttää?

Breathe Right® nenäteippiä voidaan käyttää päivittäin. Sitä ei saa käyttää yli 12 tuntia päivässä. Käyttö on lopetettava, jos ihottumaa tai ihoärsytystä ilmenee. Jokainen teippi on tarkoitettu vain kertakäyttöön – sitä ei saa kiinnitää uudelleen vaan on käytettävä uutta teippiä.

Mikä on paras tapa poistaa Breathe Right® nenäteippi?

Pese kasvosi lämpimällä vedellä 10 sekunnin ajan, nosta teippiä varovasti kummaltakin puolelta ja poista se. Avainsana tässä on varovasti! Hidas ja vakaa voittaa hätäilyn. Teipin voi myös poistaa suihkussa.

Jättääkö se jälkeä nenään poistamisen jälkeen?

Poista Breathe Right® nenäteipit aina, kun peset kasvojasi lämpimällä vedellä tai kun olet suihkussa. Poista teippi aina varovasti.

Käyttökohdassa voi esiintyä reaktioita, kuten punoitusta, ärsytystä, kipua, hilseilyä tai vuotoa. Yliherkkyysreaktioita, kuten ihottumaa, kutinaa ja turvotusta, voi esiintyä käytettäessä nenäteippiä. Käyttö on lopetettava, jos näin tapahtuu.

Voinko käyttää samaa nenäteippiä useammin kuin kerran?

Breathe Right® nenäteipit ovat vain kertakäyttöisiä. Niitä ei saa käyttää uudelleen, sillä liimaa ei ole suunniteltu käytettäväksi useita kertoja. Breathe Right® nenäteippiä ei saa käyttää yli 12 tuntia.

Sisältävätkö Breathe Right® nenäteipit lateksia?

Breathe Right® nenäteipit on valmistettu lääketieteellisestä liimasta. Tuotteen pakkaus sisältää luonnonkumilateksia, joka voi aiheuttaa allergisia reaktioita herkällä iholla. Lateksille allergiset ihmiset eivät saa käyttää Breathe Right® nenäteippiä.

Sisältääkö Breathe Right® nenäteippi gluteenia?

Breathe Right® nenäteipit eivät sisällä gluteenia.

Vanhenevatko Breathe Right® nenäteipit?

Kaikilla Breathe Right® nenäteipeillä on merkitty viimeinen käyttöpäivämäärä pakkaukseen.

Lääkkeetön ja turvallinen käyttää lääkkeiden kanssa

Hengitä paremmin, nuku paremmin

Auttaa vähentämään kuorsausta parantaen unta

Kliinisesti osoitettu lievittävän nenän tukkoisuutta

Lievittää vilustumisen aiheuttamaa nenän tukkoisuutta

Lievittää nenän tukkoisuutta

Hengitä paremmin, voit paremmin

Hengitä enemmän ilmaa. Hengittäminen paremmin alkaa kanssamme

This site is registered on wpml.org as a development site.